2015. ápr 02.

Csakazértis vasárnap!

írta: Alteron
Csakazértis vasárnap!

Csontig rágták már a bloggerek a vasárnapi zárvatartást, de az a legjobb módszer, ha nem hagyjuk rá, és felszínen tartjuk a témát, még akkor is, ha nem érünk el vele túl sokat.

A szavazatmentes kádéempé-nek nevezett politikai szimbióta böffentett egy nagyot és bezáratták a blotokat vasárnapra, mert ugye ez egy polgári demokrácia, ahol mindenki csak hétköznap dolgozik, szigorúan 8 tól délután 4 ig, rosszabb esetben 5-ig, tehát nem kell nyitva lenni sem este, sem hajnalban, sem vasárnap. Ebben az országban mindenki hivatali dolgozó, esetleg pedagógus, polgári körökben bróker, vagy vállalkozó.

Képzeljétek el, vannak akik reggel 6-ra járnak dolgozni, sőt, kb 1 millió ember vasárnap is dolgozik. Aszta!

Nem igazán értem, hogy a Fidesz miért adta ezt a lehetőséget ezeknek a barmoknak, de megadták, most jó nagyot szívnak vele, mert a negatívum a kormányra zuhan vissza. A nép szemében OV= Fidesz. Ennyi. Ennél fogva a kádéempé trollkodhat ahogy akar, nekik nincs veszteni valójuk - a semmiből pláne nincs -, megmutatták magukat, hogy léteznek és bármekkora szart lenyomhatnak a társadalom torkán, mert a Fidesz bajban van, kell a többség, ha már  nincs kétharmad, legalább kihasználják a lehetőséget és szavazó híjján legalább élvezik a hatalmat, szívatják egy kicsit a népet.

Kérdés, hogy mi lesz a következő BROÁF, talán megtiltják a hétfői TV adásokat, mert ugyeminek az, vagy a hét egy-két napján nem lesz áram, minek az, a családdal sötétben, vagy gyertyafénynél is lehet beszélgetni. Majd ők eldöntik, a társadalom meg szopja a faszt.

 

Szólj hozzá

fidesz kdnp vasárnapi bezárás